Welkom bij kindercentrum de Bieƫnkorf

Kindercentrum de Bieënkorf verzorgt op professionele en moderne wijze de opvang en ontwikkeling van baby tot puber in een prettige, vertrouwde en veilige omgeving. Wij bieden opvang bij gastouders, kinderdagverblijf, peuterwerk en buitenschoolse opvang.

Wij willen ervoor zorgen dat alle kinderen zich bij ons thuis voelen. De pedagogisch medewerkers en gastouders spelen hierbij een grote rol. Zij zijn professioneel, goed geschoold en ervaren. In een stimulerende omgeving bieden zij kinderen de gelegenheid om te groeien.

Overweegt u kinderopvang bij ons en kent u de Bieënkorf nog niet? Neem contact op met ons. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding en/of informatie over opvang op ons kindercentrum of bij één van onze gastouders.

De financiering zal voor de meeste ouders via de kinderopvangtoeslag gaan. De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat alle kinderen gebruik kunnen maken van een voorschoolse voorziening. Daarom is er voor gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag een speciale regeling. Neem hiervoor contact op met info@bieenkorf.nl of 0570-524114.

Onze LRK -nummers die nodig zijn voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:
KDV 103623929       BSO 362273911       GOB 199759480